Quan es tracta

de defensar

els drets fonamentals,

no hi ha grisos.

Implica't!

Ideari

Els drets fonamentals són motiu de defensa implacable, sense excuses ni matisos, sense equidistàncies ni defalliment. Perquè els drets que no es defensen, es perden, i pot costar generacions recuperar-los. A Catalunya i arreu. Llegeix el nostre manifest.

Qui som

Som sabaters, mestres, advocades, dissenyadors, arquitectes, botigueres, taxistes, mares, pares, àvies, fills i néts, del camp i de ciutat, del nord i del sud, votants d'uns i d'altres que hem decidit pendre un compromís en la defensa dels nostres drets fonamentals. Descobreix més sobre nosaltres.

Objectius

Presentem denúncies sobre vulneracions dels nostres drets fonamentals a instàncies internacionals i donem suport humà, econòmic i jurídic a les persones afectades per aquestes vulneracions. Coneix més detalls de les nostres accions.

Implica't

Hi ha moltes maneres d'implicar-se en la defensa dels drets fonamentals. N'hi ha per a totes les butxaques, edats, energies, temps disponible o habilitats. Tant si vols rebre informació com si vols donar suport a les nostres activitats o participar-hi, t'ho posem fàcil perquè t'impliquis en la defensa dels teus drets. Escull una d'aquestes opcions!