Implica't

La defensa dels Drets Fonamentals requereix de la implicació de tota la societat, perquè els drets que no es defensen es perden i pot costar generacions recuperar-los. Aquesta implicació, però, no cal que sigui la mateixa per a tothom. Qualsevol persona pot implicar-se amb diferents nivells de butxaques, edats, energies, disponibilitat o habilitat.

Si vols participar de la defensa del teus Drets Fonamentals, vet aquí diferents maneres de fer-ho:

Subscriu-te al butlletí de correu

Al peu d'aquesta pàgina trobaràs un formulari perquè et puguis subscriure al butlletí de notícies de l'Associació, la forma més simple de començar a implicar-te en la defensa dels teus Drets Fonamentals.

Fes una donació econòmica puntual

Moltes de les activitats de l'associació es cobreixen amb l'esforç i dedicació dels associats i associades. Malgrat tot, n'hi ha que tenen un cost econòmic, com les accions judicials, que cobrim amb les donacions.

Pots fer un ingrés al següent compte bancari:

Titular:
Associació Democràcia i Justícia per Catalunya
Compte Banc de Sabadell (IBAN):
ES16 0081 0053 5700 0263 7271

Totes les nostres accions i despeses estan regides pel nostre compromís amb la transparència. Regulament publicarem al web els comptes relacionats amb les donacions i a què les destinem.

Fes una donació periòdica i/o associa't

Fer una donació periòdica o associar-se a l'Associació Democràcia i justícia per Catalunya és molt fàcil:

1. Descarrega el document d'inscripció, imprimeix-lo, omple'l, signa'l i posa'l dins d'un sobre.

2. Descarrega el document SEPA per autoritzar la quota d'associat/da, imprimeix-lo, omple'l, signa'l i posa'l dins del mateix sobre.

3. Posa dins del sobre una còpia del teu DNI.

Envia el sobre per Correus, o lliura'l en mà, a:

Associació Democràcia i justícia per Catalunya
Avinguda Diagonal número 539, 6ºD
08029 Barcelona

Avisa per e-mail quan enviïs o deixis el sobre per poder gestionar la teva alta com a associat/da el més aviat possible.

Assisteix a una de les nostres xerrades

A la nostra secció d'activitats hi trobaràs un llistat amb tots els nostres actes públics i xerrades que organitzem o en les que participem. Vine a coneìxer-nos en algún dels nostres actes.

Comparteix el projecte a les teves xarxes socials

També ens pots seguir a twitter i instagram i repiular les nostres publicacions en aquestes xarxes.

Parle'n amb les teves amistats i familiars

La millor manera d'evitar el menyspreu i l'oblid del nostres drets fonamentals que provoca la repressió és parlar-ne. Parla'n amb les teves amistats i familiars, del que aquesta repressió contra els nostres drets fonamentals representa. Parla del teu compromís i ajuda les persones del teu entorn a entendre'l. I en tot allò que et puguem ajudar, no dubtis a demanar-nos-ho.

Qualsevol que sigui el teu nivell de participació no dubtis que aportarà aquell granet de sorra que, sumats a tots els altres, acabarà convertint-se en el gran moviment de defensa dels nostres drets com a societat i poble lliures que som.