Política de privacitat

Aquesta és la política de privacitat de l’Associació Democràcia i Justícia per Catalunya. La vostra privacitat és molt important per a nosaltres i, a través d’aquesta política, volem aclarir quines dades personals processem per a tu, per què, per quant de temps les processem i com pots exercir els teus drets per gestionar-les.

Et convidem a llegir acuradament aquesta poítica de privacitat per tenir una bona comprensió sobre com protegim les teves dades personals.

Associació Democràcia i Justícia per Catalunya

L’Associació Democràcia i Justícia per Catalunya és una entitat sense ànim de lucre registrada a la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya amb les següents dades:

Nom: Associació Democràcia i Justícia per Catalunya
Adreça: Avinguda Diagonal número 539, 6ºD, 08029 Barcelona
Número d'identitat: G-67439869
adreça de correu electrònic (assumptes de privadesa): info@democraciaijusticia.cat

Aquesta política de privacitat t’afecta?

Aquesta política de privacitat t’afecta si has entrat en contacte amb nosaltres, ja sigui com a associat nostre, com a treballador d’una entitat amb la que tenim una relació contractual, com a subscriptor del nostre butlletí, com a visitant de les nostres pàgines web, o per qualsevol altre canal amb el qual hagis contactat amb nosaltres (per correu electrònic, telèfon, esdeveniments, etc.).

Les teves dades personals es poden recollir a través dels següents mètodes: per correu electrònic, per telèfon, per fax, per assistència a un esdeveniment, mitjançant galetes o altres tecnologies per rastrejar visitants als nostres llocs web, a través de la comunicació de proveïdors o socis, o mitjançant un formulari als nostres llocs web o per qualsevol altre mitjà.

Quines dades personals teves processem?

Les dades personals són qualsevol informació relacionada amb una persona física identificada o identificable (i) que ens proporcioni voluntariament (p. ex. a través dels nostres formularis del nostre web), (ii)  que recollim de la teva assitència als nostres esdeveniments o visites al nostre lloc web (s).

En el context de les nostres activitats i per proporcionar-te un bon servei i millorar els nostres serveis sempre que sigui possible, podrem processar les dades personals següents: el teu nom, el teu correu electrònic, la teva adreça personal, la teva preferència d’idioma, el teu sexe, la teva edat, el teu àlies d’identificació únic al nostre sistema, les dades financeres, les dades relacionades amb el compte bancari o la informació de la targeta de crèdit.

Amb quina finalitat processem les teves dades personals?

Processem les teves dades personals amb diferents propòsits:

 •  Utilitzem les teves dades personals per mantenir i construir relacions a llarg termini i per informar-te de les nostres activitats. Utilitzem les teves dades personals per respondre a les teves consultes, per complir les teves sol·licituds i / o per enviar-te informació administrativa.
 •  Les teves dades personals es poden utilitzar per complir la normativa aplicable. També és poden utilitzar per respondre a sol·licituds o reclamacions de les autoritats públiques i governamentals, incloses les autoritats públiques i governamentals fora del teu país de residència, o per protegir els nostres drets, privacitat, seguretat o propietat i / o les nostres entitats.

Principis observats en la recollida i tractament de dades personals

L’Associació Democràcia i Justícia per Catalunya complirà els següents principis per regular el tractament de les dades de caràcter personal que:

 • només seran processades de forma legítima, justa i transparent en relació amb els associats i les asssociades i altres dades (“legalitat, equitat i transparència”);
 • només s’obtindran amb fins específics, explícits i legítims, i no es processarà de cap manera incompatible amb aquest propòsit (“limitació de propòsit”);
 • ser adequat, rellevant i no excessiu en relació amb els propòsits per als quals es processen (“minimització de dades”);
 • ser precís i si cal, mantenir-se actualitzat, segons correspongui als propòsits pels quals estan processats (“precisió”);
 • no es mantingui en un formulari que permeti identificar els associats i les associades i altres subjectes de dades per més temps del que sigui necessari per a les finalitats permeses (“limitació d’emmagatzematge”); i
 • ser processat de manera que garanteixi la seguretat adequada de les dades personals, inclosa la protecció contra el processament no autoritzat o il·legal i contra la pèrdua, destrucció o dany accidental, utilitzant mesures tècniques o organitzatives (“integritat i confidencialitat”) adequades.

Qui té accés a les teves dades personals?

Les teves dades personals només seran accessibles pel personal qualificat de l’Associació Democràcia i Justícia per Catalunya que les hagi de tractar.

A quina base legal processem les teves dades personals?

Podem processar les teves dades personals en funció de diferents motius legals:

 • El processament pot ser necessari per complir amb les nostres obligacions legals com a registre o com a administradors de dades.
 • El processament es pot basar en el consentiment que has proporcionat en relació amb les activitats de l’Associació Democràcia i Justícia per Catalunya.

Amb qui compartim les teves dades personals?

Mai no venem ni compartim les teves dades personals amb ningú. 

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Tret que la teva sol·licitud es consideri excessiva o sense fonament, pots exercir els següents drets en relació amb les teves dades personals:

 • Tens el dret de demanar informació sobre les teves dades personals.
 • Tens el dret de demanar una còpia de totes les teves dades en un format estàndard.
 • Tens el dret de modificar o corregir les teves dades personals si estan malament.
 • Tens el dret a sol·licitar la restricció de certes activitats de processament en determinades circumstàncies.
 • Tens el dret a oposar-te a determinades activitats de processament.
 • Tens el dret a retirar el teu consentiment.
 • Tens el dret a que les teves dades personals s’esborrin en determinades circumstàncies.
 • Pots exercir qualsevol dels teus drets realitzant i enviant el nostre formulari en línia.

A més, tens el dret a presentar una reclamació a l'autoritat de supervisió local, quan consideris que el processament de les teves dades personals no compleix la legislació aplicable.

On i quant de temps conservem les teves dades personals?

Les teves dades personals s'emmagatzemen tant de forma electrònica com manual, de manera interna i per tercers, fins que no ens demanis que les esborrem o deixis de ser associat o associada nostre.

Quines mesures de seguretat es prenen per salvaguardar les teves dades personals?

Estem implementant i actualitzant contínuament les nostres mesures de seguretat per ajudar a protegir les teves dades personals i altres dades contra l'accés no autoritzat, pèrdua, destrucció o alteració. Fem tot el possible per garantir que tota la informació s'emmagatzemi de forma segura i demanem als nostres proveïdors de serveis que apliquin les mesures de seguretat adequades.

Galetes i altres tecnologies de seguiment

Quan visiteu els nostres llocs web, podem emmagatzemar certa informació als vostres dispositius en forma de galeta. Us convidem a llegir acuradament la nostra política de galetes per tenir una bona comprensió sobre com sol·licitem o utilitzem galetes.

Contacte amb nosaltres

Si tens alguna pregunta sobre aquesta política de privacitat o si vols exercir algun dels teus drets mencionats més amunt, contacta amb nosaltres a través de info@democraciaijusticia.cat.