Qui som

Els drets humans i també els civils i polítics no són patrimoni de l'esquerra sinó del conjunt de la societat i la seva defensa és obligació de tots. No existirà una societat igualitària, justa i democràtica si tots els que la componem no podem sentir-nos-en part i a tots se'ns reconeixen i garanteixen aquests drets i, per tant, mai, no es podrà exigir carnet ni certificat ideològic per reclamar i protegir els drets fonamentals d'aquells a qui se'ls pretengui vulnerar.

Gonzalo Boye

L'Associació Democràcia i Justícia per Catalunya és una entitat fundada per dones i homes d'arreu del país, amb diverses professions i ideologies. Ens mou el desig i la obligació que sentim de defensar els nostres drets fonamentals, sistemàticament i greument lesionats durant els darrers anys, especialment des del primer d'octubre del 2017.

Comptem amb un equip d'advocats i advocades que porten a terme les accions jurídiques en nom nostre, integrat, entre d'altres, per l'advocat Gonzalo Boye, professor en dret processal penal, l'advocada Neus Torbisco-Casals, investigadora, doctora en dret i professora de Drets Humans, i els advocats i advocades del despatx GBS Estudio.